Träna med Activize Oxyplus

Här i omklädningsrummet laddar jag med Activize Oxyplus inför passet. Jag brukar dricka den före och under mina styrkepass på gymmet och har märkt tydligt hur mycket mer jag orkar jämfört med förr. Activizen är jättebra för den syresätter hela kroppen, muskler och lungor. Ökar syreupptaget så ökar givetvis prestationsförmågan.

Förutom att fungera som PWO under träningen är den bra för bl.a. koncentration och fokus, ökad prestation, uppiggande effekt och ökad fettförbränning. Dessutom motverkar den också minnesstörningar, depression, lättretlighet, munsår, hjärtklappning, svår trötthet, domningar. Innehåller alla B-vitaminer och folsyra, som vi förbrukar väldigt mycket av vid all sorts stress. Vitamin B3, niacin, som har en kärlvidgande effekt, kan ge en flush som innebär att de minsta ytliga blodkärlen vidgar sig så att blodcirkulationen i hela kroppen ökar och huden blir röd och flammig, du rodnar och får en varm känsla över hela kroppen. Genom denna ökade blodcirkulation försörjs alla celler i kroppen med syre och näringsämnen. Hos personer som är känsliga, vid intag på tom mage eller hos personer med B-vitaminbrist kan rodnad av huden och/eller kliande uppstå. Dessa reaktioner är helt ofarliga och släpper oftast efter 20-30 minuter. Ska ej förväxlas med en allergireaktion. Vill du inte ha flush kan du istället använda Activize Sensitive utan Flush. Om du inte får någon ”flush” kan det bero på att magsäcken är full eller att ens egna receptorer i huden är upptagna med andra näringsämnen.

Innehåller också en brunalg som har liknande syrebärande förmåga som hemoglobinet i blodet. Den gör att vi ökar vår syreupptagningsförmåga och våra cellers förmåga att tillverka energi, vilket leder till ökad prestationsförmåga. Det har gjorts studier på idrottsmän där syreupptagningsförmågan ökade med 10 % och prestationsförmågan ökade markant.

Innehåller dessutom guarana, ett naturligt koffein, som är bundet, till skillnad mot koffeinet i kaffebönan. Har en utsöndringstid på upp till 6 timmar och stressar därför inte kroppen som kaffe-koffeinet gör (som utsöndras väldigt snabbt och gör att man blir trött igen). Stimulerande på nervsystemet och lugnande på mage och tarm.

Activizen kan också intas på morgonen ihop med Basics men även under dagen vid behov t.ex. om du har värk i kroppen, huvudvärk eller migrän. Värk får du av att kroppen snörper sig pga brist på B-vitaminer orsakad av t.ex. långvarig stress eller lågt/högt blodtryck. Du hjälper kroppen att öppna upp kärlen då du tar både orsaken och symtomen. Tar du en värk tablett, det enda som händer då är att du fixar bara symptomen, stänger av signalen i hjärnan att du har ont, inte orsaken till värken.

Activize Oxyplus är tillsammans med Basics och Restorate de 3 olika basprodukterna som bildar ett optimalset för en månads konsumtion. 

Dela