FitLine & Sport

I både hobby- och elitsport kan FitLine hjälpa dig att prestera på topp varje dag. De förser dig inte bara med optimal näringsförsörjning utan de är dessutom helt säkra att använda. 

Många elitidrottare världen över använder FitLines kosttillskottsserie för de har stor tilltro till produkterna för att kunna förbättra sina prestationer. Det stora förtroendet för FitLine grundar sig mycket i att PM International frivilligt låter alla FitLine produkter testas regelbundet av Biokemiska institutet vid det berömda Tyska Sportuniversitetet i Köln. Du kan läsa mer om detta i den så kallade “Kölner Liste” (Cologne List) från Olympic Office i Rhine, Tyskland. Produktsäkerheten och att en produkt är helt dopingfri är väldigt viktigt för både proffesionella idrottsmän och hobbyidrottare. Detta är varför PM International agerar otroligt ansvarstagande vad gäller säkerheten.

PM International är officiell leverantör till olika idrottsförbund, landslag och idrottare i världsklass under många år. Bland företagets samarbetspartners hittar du det Tyska och Österrikiska Skidförbundet (DSV och ÖSV), Tyska Ishockeyförbundet (DEB), Tyska Cykelförbundet (BDR) och det Tyska Nordic Waling-förbundet (DNV). Kvalitén på företagets sportprodukter och dess exemplariska stöd i elitsport har också lett till att Österrikes Sporthjälp rekommenderar företagets produkter till nästan 500 idrottare.

Några nöjda användare av produkterna:

  • Extrematleten Achim Heukemes,
  • Svenske Daniel Tynell (tvåfaldig Vasaloppsvinnare).
  • Tennisspelaren Novak Djokovic, tvåfaldiga Wimbledon vinnare.
  • Sveriges representant av Svenska landslaget 2015 i bodybuilding, Anders Lundgren
  • Ishockeylaget Rögle BK från Ängelholm.

Om du är intresserad och vill ha mer information och råd kring produkter som passar dig, kontakta mig!

Vänliga hälsningar Anders

E-postadress: anders@sunnebris.com

Mobilnummer för SMS: 0735-40 66 77

Vill du prova på produkterna fyller du i kundansökan här:

Fitline quickstart