Söndagspasset och 9:e passet i år

20130113-191728.jpg

Först började jag passet med uppvärmning i rodd 1500 m på 7 min och sen följande övningar:
Chins 2 set x max, 94 kg kpv x 31 reps, 94 kg x 13 reps.
Pushdowns 2 set x 12-16 reps på lättare vikt, 2 set x 8-10 reps.
Superset med Liggande frenchpress med z-stång och Hammarcurls, 3 set x 8-10 reps.
Superset med Liggande frenchpress med hantlar och Bicepscurls med rak stång, 4 set x 8-10 reps.
Omvända handledscurls med hantlar, 3 set x 8-10 reps.
Triset med 3 övningar, Crunches med hantlar, Ryggresningar på gymboll och Fällkniven på gymboll, 3 set 12-15 reps.

I Chins gjorde jag först 28 reps men tappade greppet att jag kom ner för att sedan fatta tag om räcket igen och gjorde 3 reps till. Med tricepsövningarna kastade jag om ordningen och började först med 2 lätta uppvärmningsset och sen 2 arbetsset med fler viktplattor i viktmagasinet. Efter det körde jag sugerset med Liggande frenchpress med z-stång tillsammans med bicepsövningen Hammarcurls. Och sedan nästa superset med 2 andra övningar Liggande frenchpress med hantlar och Bicepscurls med stång. Efteråt en handledsövning och sen triset med 3 olika bålövningar. Hela passet tog 1 tim 15 min men hur lång tid ett pass tar är ointressant utan det är träningsvolymen med antal set och reps som spelar roll.

Nästa pass blir i morgon måndag och det blir intervall på löpband.

Dela