Söker du en ny karriärmöjlighet?

Här har du en möjlighet att starta en ny karriär! Denna möjlighet hittade jag i dec 2015. På bilden har jag som mentor kontakt med en av mina klienter som bor långt bort och får coaching av mig. Jag träffar också mina klienter i stan, på gymmet eller när jag är på resa. Vad denna möjlighet kan innebära för dig? Förutom att som oberoende distributör få jobba för ett internationellt företag inom hälsa och rekommendera näringsprodukter som används av många idrottare världen över, kan du också som mentor hjälpa dina klienter att göra en positiv livsförändring t.ex. en ny karriär, en extra inkomst, bättre pension, mer tid för familjen, slippa pendla långt till/från jobbet eller vad de vill göra istället. Du kan själv bestämma var, när och hur mycket du vill jobba med det. Jämfört med ett traditionellt företag slipper du betala dyr produktforskning, lokalhyra eller en hög franchise-avgift, sköta leveranser, ha ett varulager eller försöka räkna ut din egen marknadsplan. Allt detta sköter ditt företag medan du kan fokusera på att rekommendera företagets produkter och hjälpa dina klienter att göra sin livsförändring som de vill ha.  Tidigare erfarenhet eller utbildning är inget krav, viktigare är ditt engagemang och att du vill lära dig nya saker. Utbildning får du av mig och företaget.  Tycker du det verkar intressant och vill veta mer? Kontakta mig för mer info. 

Dela