Snart dags att vidareutbilda mig igen

20130508-142446.jpg

Lördagen den 1 juni kommer jag dra till Stockholm för att dagen därpå vara med på en endagskurs ”TRX Suspension Training” hos Concept Träningsredskap AB (www.concept.se). Är nu sugen igen på att lära mig lite nytt och vill vidareutbilda mig för att bli en bättre PT. Det som jag kommer att lära mig på denna kurs har jag bra nytta av i min egen träning och med mina klienter.

Detta redskap på bilden, TRX Suspension Trainer, är ett mycket effektivt sätt att träna hela kroppen. Motståndet kan anpassas efter vilken nivå man är på och hur mycket man väger. Med hjälp av handtagsförsedda remmar kan man köra 100-tals olika övningar för så väl styrka, balans, rörlighet och kondition. Och man kan också med remmarna träna varsomhelst, inte bara på gymmet utan också hemma, på resa eller utomhus.

Dela