På topp i både vardag och träning

Tack vare FitLine-tillskotten som jag använder dagligen för optimal näring kan jag, som nu är lite över 50 år, fortsätta hålla mig på topp i både vardag och träning. Dessutom har min formkurva nästan hela tiden stigit sedan i dec 2015 jag började använda produkterna dagligen.

BASICS är bra för bättre näringsupptag och immunförsvar, ACTIVIZE OXYPLUS för ökat syreupptag och mer energi, och RESTORATE för bättre sömn och återhämtning. 

Alla FitLine-produkter som de här på bilden nedan har en mycket hög biotillgänglighet med ett upptag som är 5-10 ggr mer effektivt än andra kosttillskott och mat. Innehåller inga bekämpningsmedel, hormoner eller konserveringsmedel. De tillverkas enligt GMP-riktlinjer(högsta internationella produktionsstandard), vilket garanterar absolut högsta kvalité och renhet. Endast ca 5% av alla kosttillskott på marknaden tillverkas enligt GMP-standard. Dessutom genomgår de också dopingtester varje år hos Laboratoriet för Dopinganalys vid Kölns Universitet som är ett av Internationella Olympiska Kommittén ackrediterade laboratorier för att garantera att de är dopingfria.

Vill DU prova och se vad de kan göra för dig? Erbjudande: 30% rabatt och nöjdkundsgaranti, prova under en månad och få pengarna tillbaka om du inte är nöjd. Kontakta mig för mer info om hur du kan prova produkterna. 

Dela