Om mig

IMG_5625Jag heter Anders Sunnebris och bor i Kalmar. Är licenserad personlig tränare och kostrådgivare men är numera verksam som hälsocoach och oberoende distributör för FitLines näringsprodukter som används av både elitidrottare och motionärer världen över som vill optimera sin kost. 

Min träningskarriär började redan 1985 när jag började träna på gym. Mitt intresse för styrketräning växte efter ett tag och sedan blev jag fast.

Att hålla mig i form och äta rätt har länge varit en självklarhet för mig. Utan träningen skulle jag inte ha blivit den jag är nu. Den har gett mig mycket som en hälsosam livstil och välbefinnande.

Som person är jag målmedveten, positiv och öppensinnad vilket innebär att jag gärna tar reda på mer om något för att inte missa något som kanske jag vill göra. Och  så ser jag hellre möjligheter framför att ha självpåtagna begränsningar på mig i onödan. Prova och se vad det leder till är vad jag tror mycket på. Vore jag inte den jag är skulle jag inte ha kommit så långt där jag är nu. 

Utbildningar som jag har gått på förut:

– SAFE:s instruktörsutbildning i styrketräning våren 2006.

– SAFE:s licensutbildning till personlig tränare våren 2007.

– SAFE:S licensutbildning till kostrådgivare våren 2011.

– TRX Suspension Training, sommaren 2013