Möjligheter

hälsofestivalHär erbjuds en möjlighet att bli egen distributör och jobba med cellnäring om du vill göra något mer än att bara använda produkter. Att bli distributör kan vem som helst bli, inga krav på utbildningar krävs. Självklart har tidigare erfarenheter av liknande arbete en påverkan på hur bra det kommer att gå för dig men i grunden är ditt engagemang det som slutligen gör skillnaden.

PM International är ett av världens största direktförsäljningsföretag inom hälsa och skönhet. Deras produkter säljs inte i butiker utan finns endast tillgängliga genom enskilda distributörer eller via internet. PM International erbjuder utbildningar, seminarier, pensionssparande, resmöjligheter och bilförmån men framför allt får du stöd från din mentor och ett team av erfarna distributörer. Du får deltaga i regelbundna teammöten för att fördjupa dina kunskaper om både produkterna och arbetssättet.

Som distributör har du ingen chef och du styr helt själv över din egen tid, något väldigt många drömmer om. Eftersom PM International har valt direktförsäljning via distributörer går inga pengar från vinsten till reklam. Istället går en del av vinsten till dig som distributör och din lön är helt provisionsbaserad. Det gör att de pengar du tjänar beror uteslutande på ditt engagemang.

Eftersom merparten av produktförsäljningen sker via abonnemang innebär det att du får provision på abonnenternas förbrukning varje månad. Är antalet abonnenter oförändrat från en månad till en annan får du samma provision som månaden innan oavsett om du har jobbat eller inte. Det medför att du har möjlighet att fördela din tid på hur mycket du vill öka din omsättning eller hur mycket du vill vara ledig.

Arbetet går ut på att söka nya abonnenter och på sikt utbilda och agera mentor för nya intresserade distributörer. Du väljer den takt som passar dig och du väljer vilka nya distributörer du vill arbeta med som ett team. Det kan vara allt från familjemedlemmar till gamla kollegor eller helt enkelt nya kontakter.

Även om din dröm inte innefattar att arbeta med hälsa är detta en möjlighet att få tid över att göra det som du drömmer om. Men innefattar din dröm din egen och andras hälsa är detta en fantastisk bra kombination.

Tycker du detta verkar intressant? Hör gärna av dig och få svar på alla dina frågor och funderingar. 

Vänliga hälsningar Anders

E-postadress: anders@sunnebris.com

Mobilnummer för SMS: 0735-40 66 77

Om du vill bli distributör kan du börja med att registrera dig på denna registreringssida:

Fitline quickstart

Efter du har registrerat dig kan du sedan göra en första beställning inom 30 dagar för att bekräfta din ansökan. Du väljer själv vad du vill beställa och hur mycket pengar du vill spendera. Gör du ingen beställning inom 30 dagar och inte hör av dig på annat sätt kommer din ansökan att automatiskt plockas bort. Det är allt, det vore som om du aldrig har registrerat dig.