Om FitLine

Oavbruten press, stress och dåliga matvanor är de grundläggande anledningarna till att många inte längre lever upp till sina förväntningar på jobbet och/eller privat. Kosttillskotten från FitLine hjälper dig att ta dig an de dagliga utmaningarna och att hålla din hälsa och din prestationsnivå på topp upp till en hög ålder.
En av de bästa näringsprodukterna på marknaden produceras av PM International i Tyskland. Produktserien heter Fitline och har funnits i 20 år och genomgår ständig uppdatering beroende på hur näringsinnehållet i dagens livsmedel ser ut.

Det som gör produkterna unika är att de har en mycket hög biotillgänglighet med ett upptag som är 5-10 ggr mer effektivt än andra kosttillskott och mat. Produkterna produceras enligt näringstransportkonceptet (NTC). Grunden bakom konceptet är att det inte är viktigt vad som står på innehållsförteckningen utan det som har betydelse är hur mycket och vad som når ut till cellen. Detta krav är det få andra produkter (piller och tabletter) som uppfyller. NTC utgör kärnan och är garanten för att produkterna når dit de ska verka – nämligen cellerna. Produkterna sammansätts av så kallade effektiva ämnesgrupper vilket innebär att ämnena kombineras i en optimal mix för att få ut maximal effekt (t.ex. tarmvitalisering, antioxidantskydd för cellerna, stimulerande verkan på nervsystemet m.m.). Genom denna metod får produkterna en avsevärd högre effekt och nytta för kroppen i jämförelse med t.ex. monopreparat eller multipreparat.

Produkterna innehåller endast de bästa råvarorna som är säkra, rena och naturliga. Alla produkter tillverkas enligt GMP-riktlinjer(högsta internationella produktionsstandard), vilket garanterar absolut högsta kvalité och renhet. Endast ca 5% av alla kosttillskott på marknaden tillverkas enligt GMP-standard. Samtliga produkter går bra att kombinera med läkemedel eftersom de är klassade som mat. 

FitLine-produkterna genomgår också dopingtester varje år hos Laboratoriet för Dopinganalys vid Kölns Universitet som är ett av Internationella Olympiska Kommittén ackrediterade laboratorium för att garantera att de är dopingfria. 

FitLine består av tre basprodukter som bildar så kallade optimal-setet för en månads förbrukning. 

  • Basics är bra för bl.a. läkning av mage och tarm, immunförsvar, migrän och oxidativ stress. Innehåller vitaminer, naturliga fibrer som rensar tarmen, tarmbakterier som förbättrar tarmfloran och därmed immunförsvaret.
  • Activize Oxyplus är bra för bl.a. koncentration, trötthet, ökad prestation, uppiggande effekt och ökad fettförbränning. Innehåller alla B-vitaminer och folsyra, som vi förbrukar väldigt mycket av vid all sorts stress.
  • Restorate återställer balansen i kroppen och motverkar bl.a. försurning, benskörhet, dålig sömn, trötthet och nedsatt ämnesomsättning. Innehåller basiska mineraler som är väldigt lättupptagliga. Mineralerna är viktiga då de bygger upp skelettet, ingår i enzymreaktioner, nervsignaler, vätskereglering och i cellernas ämnesomsättning.

Det förmånligaste är att ha eget abonnemang för då får du 30% rabatt på basprodukterna och 20% rabatt på övrigt sortiment jämfört med om du som vanlig kund handlar i webshopen. Du får hem 3 st optimal-set för de 3 kommande månaderna och betalar månadsvis 860 kr (ordinarie pris 1195:-) med autogiro eller bankkort. En daglig investering på nästan 29 kr för din optimala hälsa! 

När du börjar abonnera tillkommer en engångsavgift på 95:- för administration, en startfolder med information om produkterna och företaget samt en fribiljett till ett Business Akademi-möte (värt 60kr). Detta är det enda du investerar/satsar och har därmed möjlighet att bygga din egen business och tjäna pengar om du vill. Om du inte är intresserad så går det bra att bara abonnera på dina produkter utan art göra något mer än så. 

30 dagars nöjd-kund-garanti ingår också för första optimalsetet. Om du inte är nöjd med produkterna har du 30 dagar på dig fr.o.m avhämtningsdatum att returnera varorna antingen öppnade eller oöppnade och få pengarna tillbaka.  De övriga 2 optimalseten som inte omfattas av garantin måste däremot returneras i obruten förpackning. 

Inga bindningstider, att du som kund aldrig är bunden mer än 3 månader i taget.

När du börjar med produkterna som du blandar i vatten och dricker dagligen rekommenderas att du provar åtminstone 3 månader, för att känna effekten.

Om du är intresserad och vill ha mer information och råd kring produkter som passar dig, kontakta mig!

Vänliga hälsningar Anders

E-postadress: anders@sunnebris.com

Mobilnummer för SMS: 0735-40 66 77

Vill du prova på produkterna fyller du i kundansökan här:

Fitline quickstart