En bra bok, tv:en avstängd och en drink Restorate

13116230_10153664021761656_3806161604035772512_oTv:en avstängd, en bra bok och en drink Restorate innan läggdags. Den drinken brukar jag ta en timme innan läggdags varje kväll för bättre sömn och återhämtning efter träning. Började använda Restorate plus 2 andra näringsprodukter dagligen sedan i dec 2015. 

Eftersom jag är personlig tränare och kostrådgivare sedan några år och brinner för hälsa var jag mycket noga med att välja vilka näringsprodukterna jag själv vill använda och också jobba med. Jag äter också en väl balanserad kost men behöver ändå ta tillskott för att jag tränar mycket och har därför ett större behov av näring för att kunna prestera bättre. Mina krav var att produkterna skulle vara säkra, rena och naturliga, inte innehålla bekämpningsmedel, konserveringsmedel och hormoner samt att de också genomgår regelbundna dopingtester för att garantera att de är dopingfria. Och att de lätt kan tas upp av kroppen och är bra för hälsan. Produkterna som motsvarade mina krav hittade jag hos företaget PM Sweden AB i Ängelholm. De ingår i kosttillskott-serien FitLine och används av många elitidrottare och motionärer i flera länder. Företaget är ett dotterföretag till PM International, ett internationellt företag som har huvudkontor i Luxemburg och finns representerat i över 40 länder med egna dotterbolag. 

Restorate återställer balansen i kroppen och motverkar bl.a. försurning i kroppen, benskörhet, dålig sömn och nedsatt ämnesomsättning. Vi blir lätt försurade i våra kroppar idag pga stress, mycket bröd, kaffe, läsk m.m. När kroppen försöker balansera detta fäller den ut mineraler från benvävnaden att vi blir bensköra. Benskörheten ökar väldigt här i Norden. Tillskottet innehåller basiska mineraler som är väldigt lättupptagliga. Mineralerna är viktiga för kroppen då de bygger upp skelettet, ingår i enzymreaktioner, nervsignaler, vätskereglering och i cellernas ämnesomsättning. Vi behöver därför tillsätta mineraler dagligen för att fortsätta må bra då det inte längre finns tillräckligt med mineraler i våra grödor och i maten vi äter idag som det var för 20-30 år sedan. Vi behöver äta 1-1,4 kg frukt och grönsaker per dag för att hålla oss i balans. Det är mycket att äta upp men jag väljer ta en drink Restorate istället. Godnatt!

Dela